top of page

сб, 15.01

|

Севлиево

Аура диагностика с Аура Камера

С Виктория Цуркан

Tickets are not on sale
See other events
Аура диагностика с Аура Камера
Аура диагностика с Аура Камера

Час и място

15.01.2022 г., 08:00 ч. – 16.01.2022 г., 07:00 ч.

Севлиево, ул. "Никола Д. Петков" 41А

За събитието

С Аура Камера може да се разбере цвета, размера и целостта на Вашата Аурата. В какво състояние е енергийното Ви здраве и нивата на енергиите в чакрите. Всяка чакра отговаря за определени качества на характера и за определени органи. Ще може да разберете, къде точно е проблемът и как да го решите. Ще получите специални препоръки, как да работите над проблемната чакра. С какви минерали, аромати, храни, мантри и др. може да я активирате.

ДИАГНОСТИКА НА АУРАТА И ЕНЕРГИЙНИТЕ ЦЕНТРОВЕ НА ЧОВЕКА

Много от нас дълбоко в душата си осъзнават, че в живота нещо им липсва, но повечето хора игнорират тези смътни усещания. За щастие съществува прекрасна възможност да определим жизненото си състояние и призванието си. Такова средство е изучаването на собствената Аура. Нашите мисли, емоции и нагласи са отразени в Аурата ни! Снимката и анализа на Аурата и чакрите определят основните проблеми, които могат да влияят на физическото и психическо ни здраве.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА САМАТА ДИАГНОСТИКА?

Аура Камера е система, която изчислява данните чрез биосензори, измервайки температурата и електромагнитното поле на лявата ръка на човека. Тези данни са взаимно свързани и се обработват от компютърна програма, която визуализира емоционално-енергетичното състояние на човека. Всички физиологични данни се изчисляват, и се показват като изображение на аурата в цветове, вижда се нейната големина, нивата на енергиите в чакрите, както и баланса на Ин и Ян енергиите.- има ли блокажи или енергийно замърсяване на аурата.

ДИАГНОСТИКАТА НА АУРАТА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ:

  • какво      означават цетовете на аурата Ви;
  • как      работят енергийните Ви центрове;
  • как органите, които се намират в близост до      чакрите са свързани с тяхното функциониране;
  • дали      си индиго или кристален човек;
  • в      дълбочина своите качества, силните си страни, както и аспектите, върху      които да работите и да подобрявате;
  • зависимостта      между емоционалното си състояние и вашето физическо здраве - къде точно е      проблемът и как да го решите;
  • да      контролирате своето психо-емоционално състояние и да смекчите      въздействието на външни влияния;
  • промените      след духовни практики, йога, кристалотерапия и други техники;

Профилактиката, несъмнено, е по-добро средство от лечението. При появата на първите тревожни симптоми, не отлагайте за дълго време решаването на проблема.

Цялата информация с цветна снимка на своята аура и пълна картина на нивата на енергиите в чакрите с подробно текстово обяснение и препоръки ще получите в електронен вариант.

Споделете това събитие

bottom of page