top of page
Търсене

Защо Flavon?!

Висококачествените хранителни добавки играят основна роля в храненето днес. Консумирайки ги постоянно, можем да предотвратим появата на симптоми на дефицит, които могат да бъдат причинени от неправилно хранене.


Флавон вместо хапчета и прах, създава вкусна и лесно консумируема гел-консистенция, която дава възможност на продукта да снабдява човешкото тяло с необходимите активни вещества.Студеното пресоване под ваккум избягва окислителните процеси и запазва веществата живи и свежи, биофлавоноидите запазват всичките си полезни свойства. Продуктите на Флавон са концентрирана храна, добита по този метод, който постига изключително висока усвояемост от 98%.

В продуктите не са добавени никакви консерванти, защото веществата са естествени такива. Резултатът е запазени свойства като на пресните плодове и зеленчуци, с множество полезни действия. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци.

Технологията, както споменахме, позволява да се отделят биофлавоноидите, минералите, витамините и ензимите, без да бъдат разрушени или деактивирани.Флавоноидите са биологично активни, растителни полифенолни съединения, известни със своите силни антиоксидантни свойства, но те също така предпазват нашето тяло и въздействат благоприятно при широк спектър от заболявания:

- Силно намаляват оксидативния стрес - Укрепват имунитета - Намаляват риска от инсулти, сърдечни заболявания и инфаркт - Възстановяват мозъчната дейност и паметта - Възпрепятстват растежа на туморните клетки - Подпомагат остротата на зрението и предпазват от заболявания на очите - Намаляват нивата на холестерола - Защитават от инфекции на уринарния тракт - Имат ползотворно действие при състояния като диабет, остеоартрит и атеросклероза - Имат силно антивирусно действие


Една лъжичка на ден Флавон, запълва липсите в организма, подсилва имунната система и повишава продуктивността на човек.

FLAVON предлага 11 продукта на пазара. Пет, от които имат Европейски награди - Златен Медал – за най-качествен продукт.

Продукти са разработени с помощта на Проф. Д-р Золтан Динья, научен съветник, който е член на Унгарската и Руската академия на науките, и е посветил живота си на проучването на флавоноидите за повече от 40 години.Той е ученик на Алберт Сент-Дьорди, който през 1937 г. получава самостоятелно Нобелова награда за откриването на аскорбиновата киселина (вит Ц). Той продължава научната си работа с цитрусовите плодове и идентифицира флавоноидите, които влияят на укрепването на кръвоносните съдове.


20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page